PUBLICITAT

Codina convoca les dones per organitzar la reivindicació

  • L'exministra de Salut diu que «cal ser valentes i no perdre l'oportunitat»
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Mònica Codina, exercint de ministra de Salut i Benestar el 2005 Foto: TONY LARA

La presidenta de l'Associació de Dones d'Andorra (ADA), Montse Nazzaro, va explicar ahir que l'exministra de Salut i Benestar, Mònica Codina, «ha convidat les dones de l'ADA demà dimecres al vespre, en un cèntric hotel de la capital, per mantenir un debat sobre la despenalització de l'avortament». Dissabte passat, Codina va començar la seva campanya personal a favor de la despenalització de l'avortament a la xarxa social facebook.

El missatge de l'exministra deia que «hem de ser valentes i defensar els nostres drets», i assegurava que «aprovar una llei per despenalitzar l'avortament no és anar en contra del copríncipat d'Andorra, ni voler carregar-nos el país, com hem escoltat d'algunes veus per no assumir el problema real». Codina, que ara mateix no forma part de cap partit polític, també reclamava que «com a dona, vull prendre les meves pròpies decisions».

Tot i no haver llegit la proposició de llei que presentarà el PS, dóna suport al debat sobre la despenalització de la interrupció de l'embaràs i fa una crida a les dones per «unir-nos per defensar la proposició de llei» cosa que fa extensiva a les conselleres de DA. No obstant això, ahir, Codina no va voler fer més declaracions.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT