PUBLICITAT

López creu que el partit ha fallat en les actituds i aposta pel diàleg i la proximitat

  • Ha explicat que ja aquest estiu va transmetre a Jaume Bartumeu i a altres militants que les coses s'havien de fer d'una altra manera
12032013-perelopez

El socialdemòcrata Pere López ha insistit aquest dimarts en el fet que el PS ha fallat en les actituds dutes a terme en els darrers anys que han portat a una 'poca obertura cap a la societat' i a 'perdre visibilitat en la societat', i per això aposta per potenciar el diàleg i la proximitat des de Fem PS. López ha fet aquestes declaracions al programa Ara i Aquí de RNA on ha explicat que ja aquest estiu va transmetre a Jaume Bartumeu que les coses s'havien de fer d''una altra manera' i que s'havia d'anar cap a un partit més 'participatiu'.

El qui segons totes les travesses podria encapçalar la candidatura de Fem PS a la primera secretaria del PS, Pere López, ha reconegut aquest dimarts que el partit ha fallat en els darrers temps amb les actituds que l'han conduït a aïllar-se de la societat i a què els militants perdessin visibilitat.

En aquest sentit, no ha volgut assenyalar cap persona en concret sinó al conjunt dels qui han ostentat càrrecs públics. Per això, López ha indicat que ara és el moment que el partit s'obri a la societat i això passa per apostar pel diàleg i la proximitat. Segons López, per poder dur a terme aquesta tasca, fan falta persones capaces d'asseure's amb persones que pensin diferent i arribar-hi a punts d'entesa i això passa per 'actituds i personalitats diferents de les d'ara'.

Pere López ha explicat que ja aquest estiu va transmetre a Jaume Bartumeu i a altres militants que les coses s'havien de fer d'una altra manera per acostar-se més als ciutadans. Des de Fem PS creuen que només els partits que sàpiguen integrar totes les persones i opinions tenen futur polític.

Sobre la possibilitat d'encapçalar una candidatura a la primera secretaria del PS, López ha reiterat la seva predisposició però ha afegit que encara no se n'ha parlat i que això dependrà de la trentena de persones que conformen Fem PS. López també ha dit que no se sent responsable del moment de crisi interna en el que està immers el PS perquè considera que el congrés hauria de ser un espai on debatre sobre ideologia i persones i que hagués estat bo 'un enfrontament intern' perquè sorgissin propostes de millora.

 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT