PUBLICITAT

Baró, partidari d'aplicar l'IRPF d'una forma gradual

EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

El president del grup parlamentari demòcrata, Ladislau Baró, és partidari d'una aplicació gradual de l'IRPF de cara al 2015 o 2016. Així ho va manifestar en una entrevista al programa Ara i Aquí de RNA, on va afegir que així «no es complicaria més la vida a la gent després de la posada en funcionament dels impostos indirectes». De tota manera, Baró va reconèixer que és un tema que s'està debatent en el si del grup parlamentari i que encara no està tancat.

Baró també va dir que s'haurà d'explorar si la ratificació del CDI amb França exigeix una aplicació immediata o gradual de l'impost, a més d'afegir que és un tema sobre el qual s'està debatent al grup parlamentari i que no està tancat.

Un altre dels temes que s'està discutint dins el grup és el mínim exempt que ha d'establir l'impost. En aquest sentit, Baró va explicar que a favor de mantenir un criteri alt hi ha el fet que la imposició directa vigent s'acull a aquest criteri a més de tenir en compte que en un moment de complicació econòmica la pressió fiscal no es traslladaria a les rendes mitjanes i baixes.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT