PUBLICITAT

El Govern substitueix Salvat i nomena Blasi a la Funció Pública

  • Nadal a Andorra Telecom, Chato a Pressupost i Patrimoni i Missé a Diversificació Econòmica
  • Martí anuncia l'entrada al Consell al juny de les reformes de les jubilacions, la CASS i l'IRPF
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Martí i Cinca compareixen en roda de premsa per informar dels canvis en l'organigrama del Govern, ahir Foto: ÀLEX LARA

El cap de Govern, Toni Martí, va anunciar ahir un seguit de canvis polítics en l'organigrama del Govern. A banda de confirmar que s'ha destituït la direcció del SAAS i que Lluís Burgués n'assumirà el càrrec de manera temporal, Martí va anunciar que el fins ara director comercial i de màrqueting d'Andorra Telecom, Jordi Nadal substituirà Jaume Salvat al capdavant de la parapública. A més, s'ha creat la secretaria d'Estat de Diversificació Econòmica, que encapçalarà Josep Maria Missé, s'ha nomenat Joan Blasi secretari d'Estat de Funció Pública, i Salustià Chato director del nou Departament de Pressupost i Patrimoni.

El cap de Govern també va aprofitar la compareixença per assegurar que abans del debat d'orientació política que tindrà lloc a mitjans o finals de juny, s'entrarà a tràmit parlamentari la reforma dels complements de jubilació, la reforma de la CASS i el nou impost sobre la renda de les persones físiques.

CANVIS / Un dels canvis més significatius de l'organigrama del Govern és la nova etapa que s'ha volgut donar a Andorra Telecom amb Jordi Nadal a la direcció, substituint Jaume Salvat, director de la parapública des de l'any 2006. Martí va argumentar el canvi per la necessitat d'impulsar nous projectes com l'smartcountry i el laboratori tecnològic, però va assegurar que és una transició que es fa amb total normalitat ja que Nadal és una persona de l'equip de Salvat.

D'altra banda, s'ha creat la secretaria d'Estat per a la Diversificació Econòmica, que assumirà el fins ara cap de Projectes Estratègics, Josep Maria Missé. L'objectiu és reforçar i accelerar el procés d'obertura econòmica i l'atracció d'inversió estrangera d'alt valor afegit.

Missé dependrà orgànicament del cap de Govern, liderarà un equip al voltant de l'ADI i treballarà en estreta col·laboració amb les parapúbliques FEDA, Andorra Telecom i el SAAS per potenciar la diversificació econòmica en els àmbits de les tecnologies de la informació i la comunicació, i del turisme de salut.

Martí no va voler revelar l'import de les indemnitzacions que s'han hagut de pagar per fer efectiu el relleu dels diferents directors que s'han substituït amb els canvis.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT