PUBLICITAT

Hollande visitarà Andorra el 31 de maig

EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

El president de la república francesa i copríncep d'Andorra, François Hollande visitarà el Principat el proper divendres 31 de maig, si no hi ha cap canvi de darrera hora. Aquesta és la dada proposada pel gabinet del copríncep francès. Serà un més i escaig després que el ministre de Finances i Funció Pública, Jordi Cinca, signi el conveni per evitar la doble imposició amb França a París.

Ja s'està treballant amb aquesta visita que semblaria ser que serà més llarga que la que va fer el seu antecessor Nicolas Sarkozy. Hollande té la voluntat de visitar totes les parròquies. Serà el sisè president de la República Francesa que visitarà el Principat.

La Representació del copríncep ho va comunicar ahir amb un redactat que ni confirma ni desmenteix la data avançada, però en la qual afirma que «en el moment en què la data sigui definitiva els serveis del Copríncep francès no dubtaran en fer-la pública». Els serveis del copríncep però, han fet saber que «s'està treballant en un programa i una data concreta».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT