PUBLICITAT

«Hem estat víctimes de l'èxit»

  • Camp explica al Consell que la companyia va posar com a condició ?sine qua non' la «gratuïtat de la majoria de les entrades»
L.F.M.
ANDORRA LA VELLA

¿Que ha passat amb les entrades de l'espectacle de Cirque du Soleil? La consellera del PS, Rosa Gili, va preguntar ahir al ministre de Turisme pels problemes amb les reserves i prereserves de l'espectacle Scalada. Després de repetir l'explicació sobre com s'han distribuït les entrades i com ha anat tot l'afer, Camp va concloure que «hem estat víctimes de l'èxit». El ministre també espera, i confia, en l'èxit i el retorn dels 2'5 milions d'euros invertits, però bé, «això ja ho analitzarem un cop hagin vingut».

En aquest sentit, Gili va preguntar el perquè de la gratuïtat de la majoria de les entrades ja que «nosaltres no som ni tenim l'economia de Canadà», per tant, «potser s'haurien hagut de pagar el 100% per tal d'assegurar el retorn». Segons la consellera, aquest format atraurà un mercat «lowcost». Va ser en la seva resposta que finalment Camp va treure l'as i va desvetllar els secrets de les negociacions: va ser el Cirque qui va posar com a condició sine qua non per portar un espectacle a Andorra que aquest fos gratuït. «Nosaltres hauríem fet el 100% de pagament, però el Cirque du Soleil no va voler», va afirmar Camp, que va explicar que els responsables de l'espectacle van considerar que el millor format era el del Québéc i no l'estàndard (les entrades costen 70 o 80 euros). Tot i així, Camp va explicar que en les negociacions van aconseguir posar a la venda 1.500 entrades a 15 euros cada una, i no 300 a cinc euros com plantejava el Cirque.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT