El FC Santa Coloma torna d'Islàndia amb un 4-0

KOPAVOGUR

El FC Santa Coloma també jugava ahir en l'Europa League a Islàndia i torna al Principat amb un 4-0 en contra que deixa la seva eliminatòria més que coll amunt.

De fet al descans el Breidablik ja tenia els deures fets, amb un 3-0 en sis minuts fatídics. En la primera aproximació amb cara i ulls dels locals, al minut 19, va arribar l'1-0. Lydsson va treure una falta, Ingason va rebre, va assistir a Hreidasson i aquest va superar Eloy.

El segon gol va arribar al 23, amb un atac que va dirigir K. Jónson i que va culminar Hreinsson. Poc després de treure del mig del camp i després d'una recuperació quan el FC Santa Coloma atacava, Hreinsson va protagonitzar una acció individual que ell mateix va finalitzar per anotar el tercer gol local.

Amb la tranquil·litat del resultat els locals van baixar el ritme en la segoan part i els colomencs, ja castigats físicament, van estar més centrats en no encaixar més gols.

Adalsteinsson va tenir una clara ocasió al minut 54 que va salvar Eloy però el meta colomenc res va poder fer en el 61 per evitar fer penal al mateix jugador en un mà a mà i Lydsson no va fallar des dels onze metres per acabar de matar el partit d'anada.