PUBLICITAT

Dos detinguts a la Cerdanya amb 6.000 paquets de tabac

EL PERIÒDIC
PUIGCERDÀ

Periodic
Foto: MOSSO D'ESQUADRA

Els Mossos d'Esquadra van detenir el dia 25 de juny a Puigcerdà, un veí de Berrioplano (Navarra), de 37 anys i de nacionalitat armènia, i una veïna de Ansoáin (Navarra), de 49 anys i de nacionalitat russa, com a presumptes autors d'un delicte de contraban. Els detinguts portaven 6.000 paquets de tabac valorats en 26.100 euros.

Els fets van passar pels volts de les 22.30 hores del 25 de juny a la carretera N-260, entre les poblacions d'All i Ger (Cerdanya). Una patrulla de Mossos de paisà, que efectuava tasques de vigilància a la zona en prevenció de robatoris, es va creuar amb una furgoneta que circulava per la carretera a molt baixa velocitat. Els agents es van adonar que el vehicle semblava que portés sobrecarregada la part posterior.

Per aquest motiu, passada la població de Ger, els Mossos van aturar el vehicle per comprovar la càrrega que transportava. Quan van obrir les portes posteriors van localitzar dotze caixes de cartró que contenien un total de 6.000 paquets de tabac. Els dos ocupants del vehicle van quedar detinguts per la seva implicació en un delicte de contraban. El tabac comissat ha estat valorat en un total de 26.100 euros.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT