PUBLICITAT

Absolt el 'sensei' de l'acusació de cedir droga a un menor

  • L'home sí ha estat condemnat per un delicte major d'extorsió
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Imatge dels passadissos de la Batllia. Foto: TONY LARA

L a fiscalia demanava cinc anys de presó, la meitat dels quals ferma i 600 euros de multa i un mes de treball per a la comunitat per al mestre d'arts marcials jutjat el mes passat pels delictes majors de cessió de droga a un menor i extorsió, i per les contravencions penals de consum de marihuana i lesions doloses. Finalment, però, l'home només haurà de complir 15 mesos de presó, cinc dels quals ferma – que ja ha realitzat– i pagar una multa de 300 euros, ja que el Tribunal de Corts ha decidit absoldre'l del delicte major de cessió de droga a un menor i el condemna per un delicte major d'extorsió en grau de temptativa, i per les contravencions penals del consum de marihuana.

Així doncs, tal i com va posar de relleu la defensa en el judici, no s'han trobat elements que provin que l'acusat es dedicava a vendre droga.

Els fets van tenir lloc el mes de gener passat, l'inculpat i el menor es van trobar al carrer i va sorgir una discussió sobre uns diners que el menor devia a l'acusat. D'on provenia el deute va ser un dels punts clau del judici: per una banda, l'acusat defensava que eren del pagament d'unes classes mentre que el menor, que en un primer moment també va donar aquesta versió, en una segona declaració la va canviar i va dir que eren de la venda de droga. Quan es van trobar al carrer l'acusat va admetre haver amenaçat al menor, però no haver-lo pegat, com aquest havia denunciat.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT