PUBLICITAT

Valls de Canillo obre al cent per cent les seves activitats

  • Ja han estat inaugurats el golf i el Bike Park de Soldeu
EL PERIÒDIC
CANILLO

Periodic
Foto: EL PERIÒDIC

El Golf Soldeu, el camp de golf més alt d'Europa situat a 2.250m d'altitud, obre avui les seves portes. La gran quantitat de neu acumulada durant l' hivern ha endarrerit una setmana l'obertura prevista i després del treball realitzat els darrers dies el camp presentarà les millors condicions de joc. El camp restarà obert fins el proper 29 de setembre i s'hi celebraran diversos tornejos i activitats durant els mesos d'estiu.

També avui, la part alta del Bike Park Soldeu obrirà el telecadira de la Solana que juntament amb el telecabina de Soldeu, obert des del dia 29 de juny, ofereixen el 100% dels traçats als amants del descens, el freeride i l'enduro en BTT.

D'altra banda, el Family Park de Canillo i el Karting Marc Gené d'El Tarter van obrir el passat 29 de juny i conformen amb la resta de les activitats de la parròquia de Canillo una àmplia oferta turística per a l'estiu.

Una temporada més, Valls de Canillo «es consolida com una destinació de muntanya amb possibilitats d'oci durant els 365 dies de l'any»



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT