PUBLICITAT

Aposta pel talent andorrà

  • Una empresa holandesa organitza un concurs per escollir un dissenyador del Principat
L. F. M.
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Un dels productes de Boleform exposats al seu portal web. Foto: BOLEFORM

És el primer concurs d'aquestes característiques que té lloc al Principat. Dissenya el teu producte Boleform està destinat als arquitectes i dissenyadors d'interiors exclusivament d'Andorra, i l'autor del disseny guanyador, «podrà fer-se un nom internacionalment», a banda d'endur-se un benefici «d'entre el 6 i el 10% de tot el què es vengui mundialment».

Pot ser una taula, un armari, una cadira o qualsevol tipus de producte, no hi ha restriccions. El concurs l'organitza Boleform, una empresa holandesa que treballa amb una fusta molt particular, però la idea va sorgir de l'empresa andorrana Sodimac. «Els hi vam proposar en una fira i ens van dir que ho tiràvem endavant», va explicar el director de Sodimac, Toni Sánchez.

Aquest concurs de l'empresa holandesa «no és només una oportunitat pels dissenyadors andorrans, també ho és per al país» ja que la marca permetrà, a banda de posar el nom del dissenyador al producte, posar-hi també un codi QR. És en aquest punt en el qual el producte es podria convertir en una bona campanya promocional d'Andorra, ja que «la nostra intenció és que enllaci amb alguna pàgina web de turisme del país». Sánchez va explicar que és per aquest motiu que volen parlar amb la Iniciativa Actua i va afegir que «és una promoció que no suposa cap cost pel Govern i que pot ser molt beneficiosa».

A més, parlem d'un producte destinat a «un tiups de client d'alt estànding», un mercat al qual el Principat, tal i com ha anunciat en diverses campanyes d'Andorra Turisme, vol arribar.

Es busca «una peça que cridi l'atenció», un exemple seria una tauleta de nit «que pogués interessar a una empresa hotelera». Llavors, no tan sols en sortiria beneficiat el dissenyador amb els guanys, sinó que seria «una gran manera de publicitar el país entre aquest client, i tenir-hi un accés molt directe»

El jurat del concurs estarà composat per un arquitecte de la fàbrica on es confeccionarà el producte, un representant d'aquesta i un representant de la marca Boleform. Els projectes es poden presentar des del passat 1 de juliol i fins el 15 d'octubre. «Si aquesta vegada surt bé, més fàbriques i estaran interessats», va explicar en Toni, que va afegir que «aquí hi ha gent molt bona i cal dóna'ls-hi una oportunitat».

El president del col·legi d'interioristes, Josep Nicolas, va explicar que «la idea ha estat molt benvinguda per part del col·legi d'interioristes» i va afegir que «tant de bo sortissin més iniciatives com aquesta».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT