PUBLICITAT

El Museu de la Moto rep cada cop més grups de visitants

  • 300 persones van visitar l'espai durant els mesos de juny i juliol
EL PERIÒDIC
CANILLO

Periodic
Un grup de persones visiten una de les sales del Museu de la Moto. Foto: ÀLEX LARA

Prop de 300 persones en grups organitzats per diferents associacions del món del motor van visitar des de finals del mes de maig i durant tot el mes de juliol el Museu de la Moto 2R. Són totes elles associacions que des de fa temps en les seves activitats i recorreguts inclouen una aturada a Canillo per visitar el museu, segons van explicar des del comú canillenc. La majoria dels visitants provenen de Suïssa, Alemanya, França i Espanya, i també del mateix país.

Diferents associacions, escuderies i clubs d'arreu del Principat d'Andorra i d'altres països com Espanya, França, Alemanya o Suïssa vinculades al món del motor fan una aturada en els seus recorreguts a Canillo per visitar el Museu de la Moto 2R.

Des del Comú de Canillo s'hi estableix contacte aconseguint així que al llarg de l'any siguin moltes les visites al museu fomentades des d'aquests clubs, associacions i escuderies. Des de finals de maig, el dia 26 concretament, i durant els mesos de juny i de juliol, van ser prop de 300 persones que a través de les associacions van arribar fins a Canillo per visitar el museu, informa l'ANASegons van indicar des de la corporació, el 26 de maig l'Associació Andorrana de Vehicles Antics, com fa habitualment des del 2011, va portar 50 persones, la majoria de les quals motoristes andorrans i catalans. El 8 de juny, 80 persones amb els seus Seat 600 van omplir el museu, i vuit dies després -el 16 de juny- ho va fer l'Escuderia Drac Moto.

Aquests darrers també visiten el museu des del 2011 i aquest any ho van fer coincidint amb l'exposició temporal de trial. El mateix 16 de juny també van coincidir amb motoristes de l'Arieja, amb les seves màquines clàssiques i modernes, pertanyents al Moto Club Palaja. Aquell dia van ser un total de 46 persones les visitants. A Canillo, abans de crear l'actual Museu de la Moto ja es feien exposicions temporals de motos i cotxes clàssics a l'edifici del telecabina, i una de les persones que des del 2001 cada any ha vingut és Roman Arrizabalaga, organitzador d'esdeveniments del món del motor com la Volta als Pirineus. Aquest any va fer acte de presència el 19 de juny amb 37 motoristes més provinents d'Espanya, Suïssa i Alemanya. I finalment, el 6 de juliol va assistir l'Associació de Motos Històriques Gironines amb 44 motoristes.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT