PUBLICITAT

Entra en funcionament el menjador social de Príncep Benlloch

  • La Creu Roja es fa càrrec de la gestió del servei que fins ara s'oferia al Calones ?
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Façana del nou menjador social. Foto: ANA / G. B.

La Creu Roja Andorrana va iniciar dilluns passat, el servei de menjador social que fins ara s'oferia al Calones. L'entitat va assumir la gestió d'aquest recurs que ara s'ubica a l'avinguda Príncep Benlloch i que passa a anomenar-se Cal Focall Restaurant Social. Segons va explicar la directora de l'ONG, Isabel Castelao, el primer dia hi van assistir onze persones però s'han fixat el proper mes de prova per determinar el volum de persones que hauran d'atendre i les seves necessitats.

De moment, van arrencar amb el finançament propi de l'organització i l'ajuda del Ministeri de Salut i Benestar, encara que esperen comptar amb patrocinadors privats i aportacions voluntàries. Es tracta d'un «projecte nacional» en el qual hi ha d'haver «moltes persones implicades mentre hi hagi la necessitat».

Com va reconèixer la directora de l'organització, sempre hi ha coses per tancar però «ara disposàvem dels diners per poder arrencar ja i hem volgut començar».

Atenen tant a persones derivades dels serveis socials i altres organitzacions del país com persones que coneixen l'existència d'aquest recurs i hi acudeixen pel seu propi peu. «Hi ha gent que poden tenir un seguiment però també altres que no estan en aquest circuit i tenen aquesta necessitat», va dir, «haurem d'anar valorant cas per cas quina és la necessitat que tenen i si necessiten aquest recurs», va afegir.

El canvi de gestió suposa un canvi de nom i d'ubicació del projecte, com informa la Creu Roja en un comunicat. A partir d'ara s'ubica a l'avinguda Príncep Benlloch 51 un tècnic de l'entitat que en far.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT