PUBLICITAT

Èxit d'afluència de públic a l'activitat del Funicamp

  • Entre 300 i 350 persones cada dia van utilitzar el giny aquesta setmana
EL PERIÒDIC
ENCAMP

Periodic
Dinar popular de la Festa Major al Prat gran d'Encamp. Foto: ANA / M. C.

Coincidint amb la Festa Major de la parròquia, el Comú d'Encamp ha volgut potenciar l'activitat del Funicamp entre els residents i visitants.

Així, en la darrera setmana van utilitzar el giny entre 300 i 350 persones cada dia, segons va informar la consellera Esther París. A més, el dijous passat gràcies a l'oferta de 2x1 en els tiquets es van arribar a registrar uns 730 usuaris, va indicar. París es va mostrar satisfeta de l'afluència a les activitats de la Festa Major, però va reconèixer que la coincidència amb un pont de quatre dies ha fet que força gent marxés del país. Amb tot, París va destacar l'èxit del Crash car i dels inflables i les sardanes a la plaça dels Arínsols.

Ahir els cònsols d'Encamp, Jordi Mas i Jordi Torres, van visitar el padrí i la padrina més grans de la parròquia, Antoni Bergés de 84 anys i Pepita Dalmases de 92. Ambdós van rebre una placa commemorativa i van ser felicitats pels cònsols i la resta de membres de la corporació i de la comissió de festes encampadanes. 



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT