PUBLICITAT

Canillo inaugura alhora una plaça i un aparcament

  • 180 places més per a vehicles i un espai per a usos socials
EL PERIÒDIC
CANILLO

Periodic
La plaça del Prat del Riu i a sota l'aparcament inaugurats ahir. Foto: TONY LARA

El Comú de Canillo va inaugurar ahir i coincidint amb la festivitat de Sant Roc l'aparcament i la plaça del Prat del Riu que se situa darrera l'oficina de Turisme de la parròquia. L'aparcament permetrà disposar de 180 places més per estacionar vehicles i la plaça disposa d'una zona d'arbreda i una altra de jocs per a nens. El cost de l'obra que es va començar a realitzar el 2010 és d'uns 5,3 milions d'euros, segons va explicar el cònsol major, Josep Mandicó.

L'objectiu a partir d'ara, segons va indicar el cònsol, és omplir les places d'aparcament i donar vida a la plaça amb actes promocionals de la parròquia. En aquest sentit, s'ha començar a oferir una promoció als residents de Canillo per disposar d'aquestes places i s'està fent un «estudi global sobre com atansar el poble a l'estació d'esquí de Canillo», va dir Mandicó.

El cònsol també va reconèixer que aquesta ha estat una obra complexa ja que la seva situació vora el riu ha comportat que s'allargui en el temps per problemes amb l'aigua a la primavera i la proximitat de les cases, informa l'ANA.

Mandicó va admetre que el cost d'uns 5,3 milions d'euros és una xifra «elevada»perquè quan es va adjudicar l'obra la situació econòmica no era la d'ara i «enteníem en aquell moment que l'obra es podia assumir perfectament», va assegurar. «Amb el pas del temps ens hem adonat que costarà una mica més però està pagada», va afirmar. 



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT