PUBLICITAT

Un nou vessament d'hidrocarbur, ara a Soldeu

EL PERIÒDIC
CANILLO

Després del vessament d'hidrocarbur del Pas, dijous se'n va produir un deu nou, en aquet cas a Soldeu. Segons va informar el Govern, l'hidrocarbur va sortir a la superfície a la zona de camps de l'entrada sud del poble. A la zona es van desplaçar diferents tècnics i inspectors dels departaments de Medi Ambient i del departament d'Indústria, així com el cos de Bombers.

Des del moment en què es va localitzar el vessament, el mateix dijous a la nit, els tècnics van realitzar inspeccions a diferents edificis situats per sobre de la borda, unes inspeccions que van descartar «tots els possibles focus a excepció d'un dipòsit que està sent sotmès a les diferents proves d'estanquitat». Es tracta de l'edifici Fontargent.

D'altra banda, els tècnics segueixen treballant en la quantificació dels litres del vessament i en les mesures de recuperació i descontaminació del terreny, mentre que el Govern va informar que procedirà a l'obertura d'un expedient informatiu als responsables del dipòsit causant del dany.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT