PUBLICITAT

Roca, Ludo, Juli i Oriol Fité, primers descartats

EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

La selecció andorrana de futbol va arribar dissabte a la tarda a Andorra des de Turquia, on divendres a la nit va encaixar un 5-0 davant del combinat turc, i a les 17.00h del mateix dia ja era a l'Estadi Comunal per fer una suau sessió d'entrenament. Després els jugadors van tenir temps per descansar i estar concentrats de cara al partit de demà contra Holanda, la subcampiona mundial. El seleccionador Koldo Álvarez va descartar ahir Àlex Roca, Ludo, Juli Sánchez i Oriol Fité en una primera decisió que tindrà continuïtat avui amb la llista dels 18 que es veuran les cares en un matx de gran repercussió.

El món futbolístic mirarà demà a Andorra en el duel entre la tricolor i Holanda a un Comunal que s'ha vestit amb graderies supletòries per acollir el major número possible d'espectadors. Ahir la selecció andorrana va tornar a l'activitat al matí amb els 24 preseleccionats per als dos partits programats aquests dies, i finalment van ser Roca, Ludo, Juli i Oriol els descartats pel seleccionador.

HOLANDA ARRIBA AVUI A LES 13.45H / Andorra entrenarà avui a les 20.30h i Koldo anunciarà els 18 definitius. Mentrestant, Holanda sortirà al matí de Barcelona, on ha estat des de dissabte, i arribarà a l'Andorra Park Hotel a les 13.45h.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT