PUBLICITAT

Diumenge, el COA cita als esports d'equip femenins

EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

El Comitè Olímpic Andorrà (COA) vol donar un pas endavant en la promoció de l'esport, i aposta per una jornada en què l'esport femení sigui el protagonista. D'aquesta manera, el pròxim diumenge se celebrarà una intensa jornada lúdica però també esportiva en la qual participaran els equips femenins de les federacions olímpiques de bàsquet, vòlei, futbol, handbol i rugbi.

La cita serà en tres escenaris, el Camp del Consell, el pavelló Joan Alay i el Poliesportiu de la capital. L'horari, de 15.00h a 18.00h. La intenció serà la interactuació entre els diferents conjunts i esportistes, barrejant disciplines entre elles. Totes les participants competiran en petits tornejos en tots els esports, el seu propi i els aliens.

Però aquest acte tindrà una continuïtat a partir de les 18.30h al vestíbul del Poliesportiu d'Andorra la Vella. Allà hi haurà una xerrada a càrrec de Núria Ayala, que ha estat nedadora de sincronitzada, olímpica, i ara jutge internacional. El passat agost va ser la directora de la natació sincronitzada als Mundials de Barcelona. Aquesta iniciativa entra en el programa de Solidaritat Olímpica i està promogut per la Comissió de la Dona del COA.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT