PUBLICITAT

La selecció rebrà Eslovènia dilluns i dimarts vinent

  • La FAF tanca altres dos amistosos, a Gal·les el 26 i 27 d'octubre
R. M. S.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
El seleccionador Xavier De la Rosa, el passat gener al Serradells Foto: TONY LARA

Sense el FC Andorra voltant per Espanya aquesta temporada, però amb el Sant Julià de Talín Puyaltó en la Tercera Divisió Nacional i el FC Encamp com a totpoderós de la Lliga Nacional –tots dos equips nodreixen el gruix de la selecció–, el combinat nacional que dirigeix Xavier De la Rosa té un plantejament similar al de campanyes anteriors. Es tracta de complir amb els compromisos adquirits amb combinats com Gal·les (26 i 27 d'octubre allá), que va venir a Andorra en el seu moment, o Catalunya, amb qui es treballa per tancar dates a finals d'any. Mentrestant, la Federació Andorrana de Futbol (FAF) va anunciar ahir les dates per a dos nous amistosos, dilluns i dimarts vinent al Prat Gran d'Escaldes-Engordany contra Eslovènia.

«Sempre que hi hagi doble partit», va dir ahir De la Rosa davant de la premsa, «anirem amb 14 jugadors». En treballa amb 18, entre els quals alguns molts joves que, segurament, tindran les seves ocasions per debutar amb la tricolor, segons va dir. Contra Eslovènia, potser compti amb alguns per ser a les convocatòries. Els dos partits contra els eslovens seran al Prat Gran escaldenc a les 20.30h. «Hi ha jovent de 17 i 18 anys que estan treballant bé, ara hem d'estar a sobre», va assegurar.

El que està clar és que els dos equips que nodriran la selecció seran fonamentalment el Sant Julià i l'Encamp. Segons la llista que estudia De la Rosa, set jugadors serien de l'equip de Talín, cinc del de Moisés, i la resta de la Massana, del Madriu i alguns de fora, comptant també amb Cristo, que tot i ser de futbol, seria convocat.

A més d'Eslovènia i Gal·les, la FAF estudia dates amb Catalunya. També serien altres dos partits, o abans o just després del nou any. Així mateix, no es descarten altres enfrontaments amistosos.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT