PUBLICITAT

El CV Andorra incorpora el punta brasiler Felipe Matos Camblor

  • El jugador, de Santos, 1,98m i 24 anys d'edat, pot ser també receptor
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Foto: TONY LARA

El CV Andorra va per feina i en menys de dues setmanes ja té gairebé completa la plantilla per a la temporada en la màxima categoria del vòlei espanyol. Per a la nova temporada a la Superlliga, el club va informar ahir del fitxatge del punta brasiler Felipe Matos Camblor, de 24 anys i 1,98m, i que també farà de receptor.

Ahir el club va confirmar el que buscava des de fa setmanes: el punta. El mercat espanyol estava tancat en aquesta posició i Lluís Hillaire, que movia cel i terra, finalment va acabar per buscar a Brasil, on hi havia possiblement més ofertes, i sobretot aconsellat i dirigit per Thiago Aranha, ex-jugador del CV Andorra, clau en la incorporació de Felipe Matos Camblor.

Miguel Ángel De Amo, Geni Da Silva, Sergi Mata, Germán López, Sergi Segado, Cristian Salvador, Èrik Olivera, Ivan Lanza i Hèctor Garcia, a més del brasiler Felipe Matos Camblor, composen la plantilla del nou CV Andorra. Aquí faltaria, però, el lliure andorrà José Garcia, que encara no ha decidit si seguirà en actiu a les ordres de Lluís Hillaire una nova temporada.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT