PUBLICITAT

400.000 euros per millorar el correu andorra.ad

  • La nova plataforma estarà operativa a principis del 2014
L.F.M.
ANDORRA LA VELLA

Les repetides incidències al correu andorra.ad han portat a Andorra Telecom a la decisió de crear una nova plataforma, més segura, per evitar que es repeteixin. Aquesta estarà operativa a principis d'any 2014. El servidor, que fins ara era extern, es traslladarà al Principat, i Andorra Telecom dedicarà 400.000 euros a aquesta millora, quer també permetrà, tal i com havia avançat aquest rotatiu, augmentar la capacitat del domini dels 50 megues actuals als 1000 megues.

El ministre d'Economia i Territori, Jordi Alcobé, va explicar ahir els tres problemes o incidències principals que va tenir el correu el passat estiu i com es van solucionar (des de l'atac hacker amb el bloqueig fins la compra de nous equips antiespam que van arribar dimarts passat).

El president del grup parlamentari socialdemòcrata, David Rios, va mostrar el suport del seu grup perquè «un domini com andorra.ad, que s'associa directament amb la marca Andorra ha de tenir els recursos necessaris», i va aportar algunes idees per millorar el domini, com ara «posar la política d'ús o els drets dels usuaris a la pàgina», perquè «els usuaris mantenen aquest domini perquè els és útil».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT