PUBLICITAT

El Cadí La Seu comença a preparar la competició

  • L'equip arrenca amb vuit jugadores en espera de l'arribada de Traoré i Nascimento
  • El primer partit de pretemporada serà dimarts que ve a Perpinyà
EL PERIÒDIC
LA SEU D'URGELL

Periodic
El primer entrenament de les jugadores, ahir. Foto: CADÍ LA SEU

El Cadí La Seu va començar ahir els entrenaments per preparar la temporada 2010-11. Al llarg d'ahir ja van arribar a la Seu d'Urgell vuit de les deu jugadores que conformen la plantilla professional: Rosa Pérez, Patricia Berciano, Licet Castillo, Laura García, Celia Menéndez, Jael Freixanet, Vanessa Ble i Elsa Donaire.

Dues jugadores més s'incorporaran més endavant, ja que de moment estan convocades per les seves respectives seleccions per preparar el Mundial. Són la senegalesa Astou Traoré i la brasilera Francielle Nascimento. La seva incorporació serà més aviat o més tard en funció de si finalment són seleccionades per anar a la República Txeca.

El Cadí ja té dissenyat el calendari de pretemporada. El primer partit serà el 7 de setembre (18.00) a Perpinyà, per jugar un amistós contra l'equip local, de la Lliga 2 francesa. L'11 de setembre, en la presentació de temporada del Sedis Bàsquet, jugaran al Palau d'Esports a les 18.15 contra el Toulouse Métropole, de la LNF. El 17 i 18 de setembre, hi haurà desplaçament a Alcobendas per jugar un Torneig quadrangular contra Asefa Estudiantes, Rivas Ecópolis, i Fundal Alcobendas. El 25 de setembre, el Cadí tornarà a jugar contra el Toulouse, en aquest cas a la capital occitana.

La Seu acollirà la Lliga Catalana just abans de l'inici de la Lliga Femenina, el 2 i 3 d'octubre. La Seu d'Urgell acollirà la Lliga Catalana, que comptarà amb Cadí La Seu, Olesa-Espanyol, Uni Girona i el guanyador del partit entre Platges de Mataró i CBF Sarrià (Lliga-2).

És la segona vegada que la Seu rep aquesta competició, després que el 2007 el Cadí es va proclamar campió de Catalunya per primera vegada a la història.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT