PUBLICITAT

Acaba l'estudi ambiental de la línia de tren fins a Andorra

EL PERIÒDIC
LLEIDA

La Diputació de Lleida ha acabat la redacció del l'estudi ambiental de la prolongació de la línia de tren que ha d'unir la Pobla de Segur amb Andorra. Així ho publica el diari Segre citant declaracions del president de la Diputació, Jaume Gilabert.

Aquest estudi inclou una proposta de traçat i està inclòs en el projecte de prolongació de la línia de tren. De fet, Gilabert ja va avançar el gener passat, en declaracions a l'ANA, que des de la Diputació de Lleida, conjuntament amb Ferrocarrils de la Generalitat, s'estava treballant en la redacció dels estudis, i hi va afegir que aquesta infraestructura aportaria un clar benefici per a Andorra i el territori pirinenc.

Gilabert recorda a l'entrevista al rotatiu lleidatà que ara queda per fer el projecte tècnic, una tasca que li correspon a Ferrocarrils de la Generalitat, i hi afegeix que la proposta de la Diputació està sotmesa a possibles canvis que es derivin de l'informe tècnic.

Gilabert ja havia recordat que des de la Diputació de Lleida, conjuntament amb Ferrocarrils de la Generalitat, s'està treballant en el projecte de prolongació de la línia de tren des de la Pobla de Segur fins a la Seu d'Urgell. Gilabert ha manifestat que s'estan realitzant els estudis de traçat fins a la capital de l'Alt Urgell.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT