PUBLICITAT

Saboya tracta amb el seu homòleg belga la possible signatura d'un CDI

  • Andorra i Bèlgica volen organitzar jornades d'interncanvi
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
El ministre d'Afers Exteriors, Gilbert Ssaboya, s'ha reunit aquest dimarts amb el seu homòleg belga, Didier Reynders Foto: JEAN-POL SCHRAUWEN

El Ministre d'Afers Exteriors, Gilbert Saboya, es va reunir ahir amb el seu homòleg belga, Didier Reynders, a Brusel·les.

Segons va informar el Govern, la trobada va servir per tractar temes com la intenció de negociar un conveni per evitar la doble imposició entre els dos països o la millora dels intercanvis econòmics entre ambdós en el marc de l'obertura econòmica del Principat.

Una possibilitat que van posar sobre la taula durant la reunió va ser la d'organitzar jornades d'intercanvi per als diferents agents econòmics andorrans i belgues, en la línia d'altres missions realitzades als països amb els quals Andorra vol impulsar intercanvis econòmics.

Els titulars d'Afers Exteriors d'Andorra i Bèlgica també van parlar de la participació dels petits estats al Mercat Interior de la UE i del suport de Bèlgica en aquest procés d'acostament a la UE, en el qual es troba immers el Principat i en el que s'està avançant.

La delegació belga estava integrada pel cap de gabinet adjunt, Willem Van de Voorde; la directora general adjunta dels Afers Europeus, Liliane Bloem; i la directora del Servei Europa Occidental, Europa Central i Amèrica del Nord, Denise De Hauwere.

Per part andorrana també ha participat a la reunió l'ambaixadora d'Andorra a Bèlgica, Eva Descarrega, i el conseller de l'ambaixada Xavier Trota.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT