PUBLICITAT

Nomen impulsarà una candidatura alternativa a DA

  • La llista serà anti IRPF, a favor dels coprínceps i del model de parròquies
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Noven votant a les eleccions generals del 2011 Foto: TONY LARA

L'exconseller general Eusebi Nomen va assegurar ahir que farà «tot el necessari perquè hi hagi una llista alternativa a Toni Martí i Jordi Cinca». Nomen va explicar que no serà ell qui encapçali aquesta candidatura, però sí que ajudarà a construir-la i a impulsar-la. Durant una entrevista concedida a RNA, va afirmar que serà una llista «no per anar en contra, sinó per arreglar el que aquest Govern està fent malbé». A parer de Nomen, l'executiu de Toni Martí «no fa la feina» que va dir que faria quan es van presentar i «només es dedica a apujar impostos».

Nomen va dir que ell no encapçalarà la llista per motius personals, i que «no està dins de les meves prioritats ni dins de les meves possibilitats». La candidatura, segons l'exconseller, l'estan preparant un grup de persones «cada vegada més nombrós», que estan «avorrits d'arruïnar-se a causa de la mala gestió política». En aquest sentit, considera que el principal problema és que el Govern «no està fent les reformes que va prometre», i va posar com a exemple la reestructuració de l'administració, les relacions entre els comuns i el Govern, el problema de la CASS, les relacions amb la UE o la reactivació de l'economia.

Nomen va afegir que la candidatura defensarà la «derogació de l'IRPF, sí als dos coprínceps, sí a les set parròquies i sí a la identitat andorrana». Pel que fa a l'IRFP, l'exconseller general considera que Martí va enganyar els votants pel fet de no portar l'impost en el programa electoral, i es va mostrar convençut que, encara que l'impost ja estigui en vigor a les properes eleccions, serà factible derogar-lo perquè el seu impacte no es veurà fins a finals del 2015.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT