PUBLICITAT

El VPC Andorra venç 15-6 i lluitarà per ser entre els primers

  • El Cazeres s'avança 0-3 però els andorrans recuperen terreny en un duel igualat
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Ahir al Camp del Consell es va veure un matx molt lluitat. Foto: ÀLEX LARA

No era fàcil el matx d'ahir per al VPC Andorra, però el triomf 15-6 davant del Cazeres li permet continuar pensant en les opcions de ser entre els primers al final de la lliga de Promoció. Els andorrans són ara quarts en la classificació amb 41 punts, i ser entre els quatre primers per jugar directament als quarts de final és possible.

El Cazeres es va avançar en el marcador 0-3 gràcies a una penalitat que va ser esmorteïda per un assaig col·lectiu transformat per Otar Barkalaia (7-3). Un drop del mateix Barkalaia abans del descans deixava el 10-3 amb els jugadors als vestidors. En la represa, els francesos retallaven amb també amb un drop (10-6), i ja en la recta final va ser Paul Alieu qui va posar la tranquil·litat amb el 15-6 definitiu.

El pròxim rival serà el Toulouse Lalande, diumenge vinent. El Lalande és 5è amb 37 punts, quatre menys que els andorrans. El matx serà decisiu per decidir les primeres places.

LESIONS DE BARKALAIA I MAGALLÓN / Barkalaia no va acabar ahir el matx: trencament muscular a l'isquiotibial –entre dos i quatre setmanes– i Josep Magallón va patir les molèsties que ja arrossegava.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT