PUBLICITAT

Gutiérrez torna per demostrar que és el més ràpid

  • El tricampió venç la G6 per davant del campió Pons i Plaus no es deixa sorprendre en 2RM
EL PERIÒDIC
PAS DE LA CASA

Periodic
Gutiérrez ?al centre? amb el campió de les G.Series 2014 Pons ?esquerra? i Arroyo, dissabte al podi 4RM Foto: Pep Segalés

Marc Gutiérrez va deixar de disputar les G.Series BPA per diferències amb l'organització, acabada l'edició del 2012. Fins llavors va poder conquerir tres títols en la màxima categoria, quatre rodes motrius (4RM), i es va guanyar l'etiqueta de rival a batre. En cada carrera que corria, ell era el favorit.

La setmana passada, després de pràcticament dos anys, va decidir tornar a córrer al circuit nacional d'automobilisme sobre gel i allà estava en la G.5 sent el més ràpids en els entrenaments i lluitant colze a colze amb el líder provisional Xevi Pons, que el va acabar superant poc abans de la línia de meta. Dissabte, en la G.6, Gutiérrez va tornar a seure al volant del Peugeot EVO III i aquesta vegada, més rodat que feia set dies, va demostrar que ell continua sent el més ràpid. Va tornar a ser el d'abans, el rival a batre, aquell a qui tothom mirava de reüll. Ni Pons i el seu Mini Cooper va poder amb ell, tot i que finalment va poder segellar el títol de campió en la màxima categoria gràcies també a que va acabar per davant de David Arroyo –finalment segon en el podi–, amb qui havia de defensar set punts de diferència. Tercer va ser Oriol Ribalta, tal i com s'esperava.

En 2RM nova haver-hi cap sorpresa. Plaus, que dominava la classificació amb un matalàs de 12 punts, va adjudicar-se l'última carrera de la temporada al Grandvalira Circuit del Pas i per tant acabar aixecant el títol de campió. Joan Sala va tenir prou amb ser quart per assegurar-se la segona posició i a només dos punts d'ells va acabar un Lluís Bigordà que havia empatat a punts amb Plaus però que necessitava deu punts –i no vuit– per guanyar una posició.

LAIA SANZ GUANYA EL ‘THE DUELO' / La novetat de The Duelo s'ha confirmat com un gran èxit en la curs que organitza l'Automòbil Club d'Andorra. Dissabte, per cloure les S.Series BPa 2014 , van córrer una de les grans promeses tricolors, Íngrid Rossell, contra la reina de l'off road i campiona del món d'enduro i trial, Laia Sanz. Com era d'esperar va guanyar la catalana però per un ajustat 2-1, ja que va haver de remuntar després de perdre el primer duel.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT