PUBLICITAT

Esteve, campió d'Espanya de fons en llarga distància

  • En alpí, Marc Oliveras assoleix la 18a posició al gegant de Les Menuires i Àxel Esteve serà als Mundials Júniors
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Irineu Esteve, a Benasque a dalt de tot del podi. Foto: OSCAR BALCELLS

El corredor del Nòrdic Esquí Club La Rabassa-Naturlandia, Ireneu Esteve, es va proclamar campió dels Campionats d'Espanya de llarga distància disputats el cap de setmana a Benasque.

L'andorrà va finalitzar la cursa amb un crono de 41min 37s. Tot i sortir tres fileres per darrere dels favorits, l'Ireneu, que ha demostrat que es troba en un gran estat de forma, no només va recuperar aquesta distància sinó que a la primeres pujades ja es va situar en tercera posició general i primera de la seva categoria per finalitzar amb una diferència sobre el segon classificat, Oriol Llarden, de 2min 11s. Amb aquesta darrera prova, Esteve afrontarà ara els Campionats d'Espanya de clàssic i lliure que se celebraran a finals del mes de març.

ESQUÍ ALPÍ: OLIVERAS, 18È A LES MENUIRES / Marc Oliveras, amb el dorsal 38, va finalitzar 18è ahir al gegant FIS de Les Menuires, i millorant la seva puntuació FIS per molt poc. En tenia 32.83 i ahir en va fer 32.03 amb un temps de 2min 19,12s en una cursa en què va estar penalitzat per la primera mànega, on es va anar al 1min 10,07s. En la segona mànega, però, es va refer per assolir el segon millor crono, amb 1min 09,05s. Finalment va acabar a 2,63s del guanyador, el francès Jonas Fabre (2min 16,49s). Josh Alayrach i Robert Solsona no van superar la primera mànega.

ÀXEL ESTEVE, ALS MUNDIALS JÚNIORS / El jove Àxel Esteve serà el representant andorrà als Campionats del Món Júnior que es disputen des del pròxim 26 de febrer a Jasna (Eslovàquia). L'andorrà obre la cita demà amb el supergegant i la supercombinada.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT