Noel Ruiz frega la victòria a la Canonja: segon a l'sprint

ESCALDES-ENGORDANY

Noel Ruiz (Sprint Club) va fregar el passat dissabte la victòria a la 28a Challenge la Canonja-Trofeu d'Hivern en ser segon en la general en una batalla final a l'sprint, després de 86km de cursa a una mitjana de 41,32km/h.

Ruiz, que la setmana passada a Banyoles ja hi va ser en la lluita per la victòria, a la Canonja es va quedar més a prop amb una segona posició que arriba en un moment en què el corredor resident es troba en un gran moment de forma. La cursa es va trencar i van arribar a meta 22 corredors, jugant-se la victòria. En l'sprint final, Ruiz va ser superat Jordi Soler (Bicis Esteve). Així mateix, en la cursa hi van ser altres representants del Principat com Guilad Dodo (Sprint Club Andorra), que va arribar 70è a 2min 10s del guanyador, i Giuseppe Pinares (Sprint Club), que va acabar 81è arribant en el grup de Dodo. Més al darrera, Emili Pérez (Sprint Club), que es va veure implicat en una enganxada abans del port, va acabar 100è a 4min 45s, sent aquest a més l'11è en la seva categoria de Master-40. L'Sprint Club, a més, va finalitzar la cursa en la 7a posició per equips.