PUBLICITAT

Jugadors del Barça per un dia

  • L'escola de la Federació juga al Palau en el descans d'un duel europeu
I.MOURE
ANDORRA LA VELLA

Periodic
A l'esquerra, l'escola de la FAP amb els jugadors del Barça. A la dreta, una acció del partit en el descans Foto: FAP

El Barça va jugar el dissabte passat al Palau Blaugrana, davant més de 4.000 espectadors, un partit de la Lliga Europea davant el Porto. I també ho van fer, durant el descans, 19 dels 33 nens que té l'escola de la Federació Andorrana de Patinatge (FAP). El futur de la base tricolor va viure, per un dia, que se sent com a jugador del Barça.

Aquest privilegi es deu a que durant l'Europeu sub-17, la presidenta de la FAP, Rosa Torné, va conèixer l'entrenador del conjunt blaugrana, Ricard Muñoz, i allà es va forjar l'interès per una col·laboració mútua. Andorra és un punt d'interès per al campió de la OK Lliga, com ho demostra el fitxatge de dues de les millors promeses de l'hoquei andorrà, els germans Llorenç i Gerard Miquel, per als equips júnior i juvenil. La FAP està treballant en un projecte per reclutar nens i van decidir organitzar una sortida per veure un partit del Barça, el del dissabte passat, per motivar als de l'escola i per atraure l'atenció d'altres que puguin estar interessats.

La delegació tricolor es va desplaçar a Barcelona en autobús i allà van poder gaudir del museu, es van fer fotos amb els jugadors del Barça abans del partit i en el descans van jugar els més petits una patxanga de vuit minuts, cinc contra cinc. Davant 4.500 persones, sí. El coordinador de l'escola, Roger Corral, assegura que va ser «un somni increïble» per a tots ells. «Ja m'estan preguntant quan ho tornarem a fer». I sí, podran repetir.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT