PUBLICITAT

L'Escola, un llast per a la FAA, que suma un dèficit de 37.000 euros

  • La subvenció de la Federació als clubs queda en el 25% del pressupost i no un 15% com volia la junta
R. M. S.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Alumnes de l'Escola d'Atletisme, en una imatge d'aquest curs Foto: EL PERIÒDIC

Tot i la bona notícia que significa per a l'esport i per a la Federació d'Atletisme (FAA) que l'Escola sigui un autèntic èxit –arriba al centenar d'alumnes–, el ben cert és que econòmicament està suposant un llast important per a l'entitat. La FAA va tancar l'exercici amb un dèficit de 37.000 euros –pendents de cobraments encara factures amb Govern, com ara els més de 10.000 euros de la nova gàbia de llançament. que ha avançat la Federació–, i bona part de la culpa la té la base, perquè hi havia pressupostats 25.000 euros i al final les despeses de l'Escola han ascendit als 45.000. Amb aquests números a la mà, la FAA va voler reduir la subvenció que atorga als clubs del país, i passar-la del 30% del pressupost actual, al 15%, però per votació finalment es va quedar en un 25%.

«Nosaltres volíem reduir l'aportació als clubs encara més perquè l'escola ha crescut molt i hi ha molta despesa, però l'Assemblea és sobirana i no ho ha volgut així», va manifestar ahir el president de la FAA, Eduard Ricard Garcia. Així doncs, els clubs del Principat rebran una subvenció del 25% del pressupost de la Federació, que és de 117.450 segons la subvenció del Govern. D'aquests diners, llavors, als club els hi corresponen 29.612 euros. El pressupost total per a la nova temporada 2014 estarà al voltant dels 150.000.

CANVIS A LA JUNTA / La Junta federativa ha patit variacions, tot i que en els llocs de vocals, on són baixa Cristina Nadal i Conrad Villacampa. Per altra part, hi ha tres entrades, en aquest cas com a representants de clubs. Per part del Sant Julià hi serà Ramon Ibars, per part del CAVA Víctor Cunill, i per part de l'Amics d'Atletisme Andorra Adrià Rojas. El CA Assegurances Doval ja hi és a la junta amb Josep Doval, que és vocal. D'aquesta manera, Eduard Ricard Garcia segueix de president, sent vicepresident Víctor Martínez, secretari general Jordi Martínez, tresorers Sergi Vidal i David Piñol (aquest no forma part de la junta), i completene els llocs de vocals Xavi Bossa, Sònia Malqui, Josep Berenguer i Josep Sansa.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT