PUBLICITAT

El River visita el Clínicas Rincón «amb ganes i les idees clares»

  • L'equip va viatjar ahir a Màlaga, amb molts jugadors amb molèsties, per jugar avui a les 12.30h
R. M. S.
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Pablo Sánchez. Foto: ÀLEX LARA

En la 8a posició, amb 10 victòries i 10 derrotes, el Clínicas Rincón de Màlaga hauria de ser una nova víctima del BC River MoraBanc Andorra, però en bàsquet recorda el tècnic Joan Peñarroya que no hi ha rival petit –«el Clínicas vé de guanyar al Leyma a Corunya», va recordar–, així que la visita d'aquest migdia (12.30h) al Martín Carpena serà una prova de foc que, això sí, l'equip andorrà afronta «amb ganes i les idees clares». El viatge es va iniciar ahir a la tarda per arribar a la nit i fer front a un matx atípic d'horari perquè Andalusia viu el dia de la Comunitat Autònoma. L'equip andorrà hi arriba amb nombrosos jugadors amb molèsties, tot i que tots en disposició de jugar.

«Tenim les idees clares del rival que ens trobarem», va dir ahir el tècnic en la roda de premsa prèvia al matx. «Volem dependre del nostre joc, sabem que juguen davant d'un equip vinculat, amb jugadors amb capacitats atlètiques importants, jugadors amb gana i que funcionen ara millor que no en la primera volta de la lliga», va assegurar Peñarroya, que va recordar una altra dada, i és que els andalusos han guanyat «cinc de set partits» en la segona volta. «Nosaltres volem controlar el seu joc d'atac en arribades, i no renunciarem al nostre joc en camp obert», hi va afegir.

El River MoraBanc, sabent que avui juguen al migdia, ha canviat la dinàmica d'entrenaments de la setmana, passant les sessions de la tarda al matí, però el tècnic considera que en cap cas serà un factor determinant en el resultat del matx.

ELS BASES, AMB MOLÈSTIES / Les principals molèsties en jugadors es detecten en la posició de base. Tant Dani López com Éric Sánchez «no acaben de fer net», segons Peñarroya. El primer pateix d'un isquiotibial on va tenir un trencament de fibres al Nadal. «A nivell físic no troba les seves sensacions», va dir el tècnic. «De ritme em trobo bé», va dir el jugador, que es mostra molt adaptat al vestidor –«genial» va ser la paraula– i, de mica en mica, també als «detalls» del sistema de Peñarroya. «Joan no proposa un bàsquet complicat sinó buscar el talent dels jugadors», hi va afegir el base de Salamanca.

THOMAS SCHREINER, SENSE CROSSES / L'austríac Thomas Schreiner ja camina sense crosses, però el procès de recuperació encara no ha finalitzat, ni molt menys. El base passarà d'aquí a deu dies una altra prova per veure l'estat de la fractura, i llavors es decidirà si es comença amb la seva readaptació o s'espera. En principi la idea seria que el jugador pogués estar per a un hipotètic play-off pel títol que, en tot cas, el club intentarà evitar amb l'ascens directe.

 

Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT