PUBLICITAT

Marc Vales no entra en la llista contra Moldàvia

  • Tornen a la convocatòria de 18 jugadors com Rubio, Adri o Maneiro
Vales, en xandall moments abans del partit contra Turquia, fa un any.
 EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANYvaldes

Marc Vales està vivint moments difícils. Des del setembre, que va rescindir contracte amb el Reial Madrid C, que no troba equip i ara tampoc està convocat per l’amistós que la selecció jugarà demà contra Moldàvia al Comunal.
La decisió no xoca ni al jugador ni a Koldo Álvarez perquè tots dos han parlat de la situació, s’han entés i Vales ni tan sols va haver d’assistir als entrenaments previs a aquest partit. Però que no surti en la llista de convocats crida molt l’atenció ja que tot que ha perdut ritme de competició, es tracta ara mateix del millor exponent de la tricolor amb Ilde Lima.
Però aquí ningú no és intocable i el seleccionador ho ha demostrat més d’una vegada. Per exemple amb Sergi Moreno, que va passar de titular indiscutible a no anar convocat en qüestió de tres partits; o amb José Antonio, que no trobava equip fa cosa d’un any i ara és suplent de Pol.
La situació és reversible, evidentment, sempre que el Vales estigui en condicions òptimes per jugar. Hi ha altres casos, com els de Rubio o Maneiro, que després d’un llarg temps sense entrar en convocatòries de l’absoluta, s’han tornat a guanyar un forat en la llista de divuit per al partit de demà. També Adri Gonçalves, amb presència intermitent en les darreres convocatòries del Premundial de Brasil, ha tornat a guanyar-se un forat. Els altres 15 ja són coneguts: José Antonio, Pol, Òscar, Ilde, Emili, Marc Garcia, Ayala, Pujol, Márcio, Peppe, Moreno, Cristian, Lorenzo, Gabi Riera i Sebas. 



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT