PUBLICITAT

Vinyes debuta a Guimaraes per promocionar Suzuki a Portugal

  • Serà un gran test de cara a l'Espanyol, tot i que el pilot andorrà segurament no l'iniciï a Canàries
I. MOURE
ESCALDES-ENGORDANY

Joan Vinyes arrencarà la temporada el cap de setmana vinent al Ral·li Cidade de Guimaraes, un nou escenari per a ell, un rodamón de les carreres de cotxes, perquè l'escuderia Suzuki Ibèrica Motorsport vol promocionar la seva marca a Portugal.

Serà, per això, un test «excel·lent» –com així assenyala el pilot andorrà– com també «l'inici d'una activitat de màrqueting com a importador de la marca» abans d'afrontar el calendari del Campionat d'Espanya de ral·lis d'asfalt 2014. Un test, però, que no estarà focalitzat en el 29 de març, dia que es disputa la primera prova a les Canàries perquè en principi, Vinyes no hi serà a la línia de sortida. Com cada any hi ha una sèrie de proves –en aquesta edició onze– i com no puntuen totes els pilots poden seleccionar les mínimes necessàries per ajustar els seus pressupostos. Fer més de les mínimes exigides és un avantatge perquè permet descartar els pitjors resultats, però surt més car i no és obligatori.

Aquest ral·li suposa per a Vinyes un repte sense la pressió que suposa haver de sumar punts per a un campionat i en un escenari desconegut: «No tinc cap referència de les especials ni tampoc dels rivals, tot i que en la llista d'inscrits he vist que hi ha cotxes molt potents. De tota manera a mi el que m'interessa és provar a fons el Swift S1.600», va explicar el pilot andorrà. En aquest aspecte, la mecànica del seu cotxe és la mateixa que la del 2013 però tot i conèixer-la bé, sempre es pot evolucionar més: «Fa uns tres mesos que no condueixo el cotxe i s'han de recuperar sensacions», va sentenciar.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT