PUBLICITAT

La compra d'Inversis permet doblar el calendari de proves

  • L'edició d'aquest any es disputarà en nou camps més la final a El Saler
I. MOURE
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Asó, d'Andbanc, amb el president del CG Principat, Gerard Rieger, ahir Foto: ÀLEX LARA

L'any passat per aquestes dates Gerard Rieger va presentar una edició low cost del Circuit Andbank per la falta de pressupost, amb només quatre proves i la sensació de que tenia els dies comptats. Ahir, 365 dies més tard, es feia pública la del 2014 en un context radicalment diferent. La compra d'Inversis Banco per part de l'entitat financera andorrana ha permès presentar un dels calendaris més atractius de la història de la competició per excel·lencia del Club de Golf Principat, amb nou proves, una final i la sensació de que li espera una llarga vida.

El Circuit Andbank manté la idea dels últims anys de moure's per terreny espanyol, però s'ha expandit al nord i l'oest de la península ibèrica. Seran nou proves amb l'estrena al camp El Prat de Barcelona de Barcelona el divendres de la setmana que ve, 14 de març i continuarà la ruta per Girona, A Corunya, Saragossa, Logronyo, Sant Sebastià, Madrid, Lleó i, com a cirereta del pastís, es recupera la gran final, que es jugarà al prestigiós El Saler valencià. S'ha sacrificat el viatge de rigor a les Illes Canàries, però per contra es guanya en varietat.

Es classificaran per a la final el campió de cada prova més els tres primers classificats en stableford, tant en categoria inferior com superior. Tot i ser nou proves, puntuen només els dos millors resultats i per jugar hi ha un mínim de hàndicap, establert en 26,4 en homes i 36,4 en fèmines.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT