PUBLICITAT

Dos equips andorrans seran al Panda Raid 2014

EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Per segon any consecutiu, dos equips andorrans de Multisegur participaran en l'edició del 2014 del Panda Raid que començarà aquest cap de setmana al Marroc.

David Catalan, Lluís Sala, Joel Capdevila i Manel Sa formen dos dels 160 equips participants que hauran d'afrontar una competició al més pur estil Dakar desglossada en set etapes diàries.

Un dels trets més significatius del Panda Raid és l'acció solidària que comporta. La finalitat és transportar 20 quilograms de material escolar per equip, amb l'objectiu de fomentar el desenvolupament dels estudis i el dret a l'educació en el tercer món, valors que Multisegur sempre ha considerat imprescindibles: «Anteriorment ja havíem col·laborat amb iniciatives com el projecte Enreda't d'Unidef i aquí tenim una altra oportunita d'ajudar», va explicar el director de Multisegur, Jaume Talarn.

REPETIR ELS PODIS DEL 2013 / En el vessant competitiu, els pilots andorrans tenen bones expectatives de cara a la cursa: l'any passat van quedar en la segona i la tercera posició, a més de guanyar el primer premi pel que fa al tuneig del Panda. Segons Catalan, un dels quatre pilots: «Aquesta vegada hi participen molts més equips i el grau de dificultat serà més elevat, cosa que ens complicarà més poder repetir l'experiència del 2013».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT