PUBLICITAT

'Show' enmig de l'Illa Carlemany

  • El centre comercial escaldenc tindrà una pista de vidre tota la setmana vinent H S'hi faran exhibicions entre dos dels millors del món, vuit països i per acabar l'Open d'Andorra
I.MOURE
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
33Rosell ?esquerra?, Clark ?dreta? amb Serracanta ?BPA?, ahir en la presentació a l'Illa Carlemany. Foto: el periòdic

Eduard Rosell, integrants de l'equip andorrà que va competir en esquaix als Jocs dels Petits Estats de Liechtenstein, i John Clark, resident britànic que va arribar a ser el 8è millor jugador del món, organitzen la setmana vinent tot un espectacle a l'Illa Carlemany.

Muntaran en l'epicentre del centre comercial una pista de vidre amb graderies i tot per fer una infinitat d'exhibicions, cosa que s'està posant de moda a tot el món. Espectacles d'aquest estil s'han pogut veure a Nova York, Qatar i d'altres ciutats de prestigi mundial i aquest nou tàndem, que ha creat l'empresa Squash Sporting Events, importa la idea al Principat de la mà de BPA perquè el podem assaborir en directe. «Aquí enmig pot ser molt espectacular», prometia Rosell ahir en la presentació. «La intenció és promoure l'esquaix a Andorra i quina millor manera d'apropar-lo a la gent que aquesta», va afegir el seu soci Clark.

Dilluns a partir de les 19.30, com a aperitiu, jugaran un partit d'exhibició dos dels millors exponents del planeta en l'actualitat: El número 5 James Willstrom i el 6, Borja Golan. Per a un esport dinàmic com aquest, que requereix una enorme despesa física, agilitat, resistència i punteria, l'espectacle promet.

Dimarts, dimecres i dijous es farà el Torneig 5 nacions per equips de tres, que hauran de jugar una lligueta de tots contra tots. Els països participants seran Portugal, Noruega, Suècia, Escòcia, França i Catalunya. «Andorra no està perquè venen potències, no tenim nivell per jugar contra ells», va reconèixer Rosell.

Ell i Clark, però, es vestiran de curt per viure divendres la jornada batejada com legends match i el cap de setmana, com a cirereta del pastís, es disputarà l'Open d'Andorra, una competició que compartirà ubicació amb les tres pistes d'AnyósPark. S'esperen entre 50 i 70 participants, ja que el premi és ben suculent: 2.000 euros per al guanyador. Les prèvies en les dues instal·lacions i els quarts, semifinals i final a la gàbia de vidre de l'Illa. «A qualsevol li pot jugar a la gàbia durant la prèvia». Mai a qui no s'apunti.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT