PUBLICITAT

La capital guanya 176 noves places d'aparcament

EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

El Comú d'Andorra la Vella posarà en marxa demà a les vuit del matí el nou aparcament del Centre Històric. L'equipament està situat sota les noves dependències comunals, ubicades a la plaça Lídia Armengol i disposa de 174 places, 160 per a cotxes i 14 per a motocicletes, repartides en dues plantes, segons va informar ahir el Comú de la parròquia.

El nou aparcament del Centre Històric disposarà de dos accessos, un pel carrer del Doctor Vilanova, per als vehicles que hi circulin en sentit baixada, i l'altre pel camí de la Grau, des del carrer Baixada de Tobira, amb accés entre el pont de Tobira i la Rotonda de Tobira. Constarà d'una única sortida directa pel Camí de la Grau en direcció al carrer Baixada de Tobira.

Pel que fa a les tarifes, seran les mateixes que les que s'apliquen a l'altre aparcament vertical de la parròquia, el de Prat de la Creu. La primera mitja hora d'estacionament serà gratuïta; el cost de l'hora fraccionada en quarts serà d'1,80 euros; el forfet de nit –de les 20.00 a les 08.00 hores– serà de 10,80 euros; i el forfet de 24 hores d'estacionament costarà 20,80 euros.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT