PUBLICITAT

Derbi colomenc per començar el 'play-off'

  • La FAF posarà cinc àrbitres com a prova pilot a petició de la UEFA
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
El Lusitans, amb el títol de Lliga. Foto: EL PERIÒDIC

El sorteig dels emparellaments dels play-off pel títol en Primera Divisió va decidir que en la primera jornada hi hagi el derbi colomenc. FC Santa Coloma i UE Santa Coloma es veuran les cares en aquesta primera jornada que es disputarà el 23 de març.

Pel títol, a més dels colomencs que obriran el foc, l'altre duel tindrà cara a cara el Lusitans i el Sant Julià. El matx del duel entre els dos equips de Santa Coloma serà al Comunal, mentre que l'altre es viurà a Aixovall. En joc està en joc el títol, però també les dues places que donen accés a jugar a Europa. La tercera plaça europea és per al vencedor de la Copa Constitució.

Igualment, pel que fa a la lluita per evitar el descens a Segona Divisió, el FC Ordino s'enfrontarà al FC Encamp, mentre que l'Inter Club Escaldes tindrà al davant el CE Principat en aquesta primera jornada.

Aquests play-off viuran una prova pilot a nivell d'arbitratge. S'introduirà la figura de l'àrbitre auxiliar d'àrea. Per a tots els partits del play-off d'ascens i de descens hi haurà cinc col·legiats. L'àrbitre principal, dos assistents (liniers) i dos auxiliars d'àrea. Aquesta novetat també s'introduirà als partits de semifinals (anada i tornada) i la final de la Copa Constitució 2014. La prova es durà a terme a petició de la UEFA.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT