PUBLICITAT

El River, a sumar al Palau per assolir l'ascens a casa

  • El Palencia pateix però venç el Cocinas.com i ajorna la possibilitat del ?premi gros' una setmana
@PeriodicAND
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Joan Peñarroya, ahir a la seu del club, durant la roda de premsa prèvia al matx d'aquesta tarda. Foto: TONY LARA

la possibilitat de ser equip ACB aquest cap de setmana es va esvair ahir perquè el Quesos Cerrato Palencia es va imposar en el seu matx contra el Cocinas.com (no sense tensió: perdia d'11, va guanyar 65-58). Ara bé, si el River MoraBanc vol deixar la lliga sentenciada la setmana vinent a casa contra el Leyma Coruña, avui ha de guanyar al Palau Blaugrana envoltat d'un gran nombre de seguidors que hi viatgen. El matx, a les 18.00h a la pista del FC Barcelona.

Les opcions de celebració per a avui van volar ahir a la nit quan el Palencia va signar la seva 18a victòria del curs. El River MoraBanc necessita dues victòries dels quatre partits que li resten per disputar en aquesta LEB Or, i serà, esportivament parlant –la història econòmica serà una altra cosa–, equip de l'ACB. Però això serà la setmana vinent, contra el Leyma Coruña i si guanya. Supòsits que, des de l'interior del BCA, no en volen saber-ne res.

«L'equip està bé», va dir ahir el tècnic Joan Peñarroya, que segueix en la seva línia de discurs moderat, sense demostrar que té a tocar entrar en la història de l'entitat assolint un nou ascens a la màxima categoria del bàsquet espanyol. «Seriós, solvent, treballa bé». És una frase del tècnic parlant del seu equip, però podria parlar d'ell mateix. Així doncs, el que ahir va marcar la roda de premsa prèvia no van ser les travesses, les opcions o els contes xinesos, sinó que el Barça B, rival d'avui, «té jugadors de molt talent, que ara han notat el salt de júnior a sènior però que són jugadors que no trigaran gaire en jugar en els millors equips d'Europa». «No mirem la classificació del rival», va dir el tècnic, que sap que el Barça B és a la cua de la classificació amb només quatre triomfs i 18 derrotes. «Nosaltres hem de guanyar», va sentenciar.

«ELS NERVIS DE VEURE'NS TAN A PROP» / Mullar-se, per dir-ho d'alguna manera, només es va mullar ahir Jordi Trias, que va assumir que l'equip ha patit alguna petita davallada puntual «potser pels nervis de veure'ns tan a prop». És el reflex del que passa al River MoraBanc: la plantilla plena de jugadors il·lusionats que el cos tècnic s'encarrega de rebaixar els fums per mantenir la concentració fins que no estigui tot dat i beneit. La prova, en boca de Trias: «La mentalitat nostra és la mateixa, saber que és un partit clau perquè dels quatre partits que ens queden hem de guanyar dos».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT