PUBLICITAT

La Guàrdia Civil decomissa tabac de contraban per més de 13.000 euros a un veí de la Seu

  • Els agents troben 3.500 paquets de cigarretes al maleter d'un turisme
EL PERIÒDIC
OLIANA

Periodic
Una imatge del tabac sostret Foto: GUÀRDIA CIVIL

La Guàrdia Civil va decomissar dijous passat tabac de contraban per valor de 13.825 euros a la C-14 a Oliana. Els agents haurien interceptat un vehicle durant el servei de vigilància fiscal i després de la inspecció del mateix van trobar 3.500 paquets de tabac al maleter. Per aquest fet, la Guàrdia Civil va aixecar una acta de decomís de Contraban i tant el gènere decomissat com el vehicle van quedar a disposició de l'administrador de la Duana de la Farga de Moles.

Durant el servei de vigilància fiscal de dijous passat, els agents de la Guàrdia Civil van decomissar 3.500 paquets de tabac per valor de 13.825 euros. La intervenció es va fer al quilòmetre 140 de la carretera C-14 al terme municipal d'Oliana quan a les 10.15 hores els agents van observar un vehicle Seat amb matrícula portuguesa que van trobar sospitós, segons va informar la mateixa Guàrdia Civil.

Un cop interceptat el vehicle i comprovat el maleter, els agents van trobar la mercaderia de contraban amagada, que te un valor superior als 13.000 euros. L'infractor va acreditar ser un espanyol de 24 anys resident a la Seu d'Urgell.

La Guàrdia Civil va comunicar que havia aixecat la corresponent acta de decomís de Contraban i que el gènere i el vehicle van quedar dipositats a la Duana de la Farga de Moles.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT