PUBLICITAT

Detinguda una resident amb 20 grams de cocaïna

  • Conduïa per Oliana amb cotxe andorrà i amb un altre noi
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Inspecció de la droga decomissada. Foto: EL PERIÒDIC

La Guàrdia Civil va detenir el passat dimecres dues persones a la C-14, a l'alçada d'Organyà i el Pla de Sant Tirs, amb 20 grams de cocaïna. Els detinguts, E.T.P., de 45 anys i resident a Còrdova, i C.R.B., de 39 anys i veïna d'Andorra, van ser acusats d'un delicte contra la salut pública.

Els fets es van produir la tarda de dimarts a dimecres quan els agents van inspeccionar un vehicle de la marca Nissan amb matrícula andorrana. Un cop identificats els ocupants i davant l'actitud nerviosa de l'home, se'l va escorcollar i es va trobar un paquet de plàstic transparent al seu pantaló. El paquet contenia quatre petits embolcalls amb trossos i pols de color blanc, que van donar positiu com a cocaïna.

Per tot plegat, es va traslladar el vehicle i els seus ocupants a les dependències de la Guàrdia Civil de la Seu d'Urgell, on es va fer, amb l'ajuda d'un gos detector de droga, un reconeixement més minuciós del vehicle, però no s'hi va trobar res. La droga decomissada va ser enviada al Laboratori de l'Institut Nacional de Toxicologia i Ciències Forenses de Barcelona per ser analitzada.

Els agents van instruir diligències per un presumpte delicte contra la salut pública, que juntament amb els detinguts, van ser lliurades al Jutjat d'Instrucció en funcions de guàrdia de la Seu. Després de prestar declaració, els dos detinguts van ser posats en llibertat i el vehicle va quedar a disposició judicial.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT