PUBLICITAT

La creativitat, protagonista dels monogràfics d'Encamp

  • Les activitats començaran el 27 de març i acabaran el 17 de desembre
EL PERIÒDIC
LA MASSANA

Periodic
Comú d'Encamp Foto: TONY LARA

El Comú d'Encamp va presentar ahir la programació dels monogràfics 2014 que començaran el 27 de març i acabaran el 17 de desembre. Tot i les diverses temàtiques que s'abordaran, la rebosteria i les activitats de creativitat o manuals centren bona part de l'oferta.

Segons va explicar la consellera de Cultura encampadana, Olga Moreno, la intenció és «oferir un ampli ventall de possibilitats perquè cadascú trobi un monogràfic a la seva mida tot atenent les demandes dels participants».

Els monogràfics d'Encamp començaran el 27 de març amb un taller de Cake Pops, unes boletes fetes a mà de pastís amb diverses cremes. El 8 i 9 d'abril seguiran amb la les manualitats i la creativitat amb un monogràfic dedicat a les deliques, uns petits cercles de cristall japonesos que es completen amb fils per fer complements com polseres. El 8 de maig els tallers tornen a la cuina amb un especial de Fondant per aprendre a decorar pastissos. El 27 i 28 de maig es farà una sessió també per elaborar complements en aquest cas a partir del modelatge de l'alumini. Cada dimecres i divendres dels mesos de maig i juny, el Comú d'Encamp oferirà una introducció al dibuix amb un curs de retrat amb carbonet, llapis pastel i oli. oli. També durant el mes de juny, concretament el dia 5, hi haurà un taller de decoració de pastissos i cupcakes amb frosting.

Després de l'estiu, es reprendran els monogràfics amb el curs d'iniciació a l'aerografia cada divendres a les 20 hores. Els monogràfics seguiran el 21 i 22 d'octubre amb un taller d'argila polimèrica, mentre que el 4 i 5 de novembre serà el torn del feltre modelable per crear anells, penjolls i arracades. La cuina tornarà a ser la protagonista del monogràfic final de novembre, amb un curs de push cakes el dia 20 per aprendre a modelar aquests bescuits. Per últim, el 16 i 17 de desembre es clourà l'oferta de monogràfics amb les fofuchas, unes nines brasileres que permeten extreure la creativitat dels seus creadors.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT