PUBLICITAT

Dependències esperades

  • Samper considera que les noves instal·lacions de la capital per a la gent gran permetran agilitzar tràmits
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
El ball que va tenir lloc amb motiu de la inauguració, ahir. Foto: ÀLEX LARA

L'Associació de la gent gran d'Andorra la Vella va celebrar ahir una assemblea en la qual el seu president, Josep Visa, va ser ratificat en el càrrec per manca de candidatures alternatives. Tant Visa com el secretari de l'associació i representant dels jubilats al Consell d'Administració de la CASS, Lluís Samper, van valorar positivament la inauguració de la Casa Pairal i de les noves dependències de la gent gran perquè creuen que permetran atendre més padrins, dedicar-hi més hores i facilitar la tasca dels jubilats a l'hora de fer tràmits.

Amb aquest canvi, va apuntar Samper, passaran a poder atendre més gent i dedicar-hi més temps. També Visa va indicar que amb els nous espais veuen realitzat el projecte de disposar «d'una cosa que és nostra i que hem d'apreciar com a nostra», informa l'ANA.

Samper va remarcar que les dependències administratives per als tràmits dels jubilats estan «ben a la vora del Casal de la Gent Gran» amb la qual cosa «facilitem la tasca de la gent gran a l'hora de fer tràmits». Entre els problemes més habituals que observen dins d'aquest col·lectiu hi ha les pensions baixes i el desconeixement de la possibilitat de complementar-ho amb altres ajudes. «Hi ha gent al país que es pot considerar pobra però són resistents a anar a demanar el dret a millorar la seva pensió», va exposat Samper. «Alguns consideren que és anar a demanar caritat», va afegit el representant del col·lectiu a la CASS.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT