PUBLICITAT

Air Andorra cerca personal per començar a volar a partir del juliol

  • Tan bon punt s'anunciï la data d'obertura de l'aeroport, s'activarà a la web l'opció de reserves
  • La companyia assegura que ja té totes les gestions a punt per operar des de la T2 del Prat
CLARA GARNICA
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Simulació d'un avió d'Air Andorra en ple vol Foto: EL PERIÒDIC

Air Andorra no té cap mena de dubte que aquest estiu tindrà la seva flota d'avions sobrevolant Catalunya, direcció la Seu d'Urgell i Barcelona. Malgrat que la Generalitat no ha anunciat encara la data d'obertura del nou aeroport Andorra-La Seu, malgrat que encara no han arribat els permisos per part del Govern espanyol perquè s'hi puguin acollir vols comercials, les reunions que està celebrant la companyia amb les parts implicades apunten cap a un inici de l'activitat aquest mes de juliol, segons van informar ahir des de la mateixa Air Andorra. De fet, l'aerolínia ha iniciat un procés de captació de personal per tal de tenir ocupades totes les seves necessitats abans d'un mes i mig.

Pel que fa al perfil de treballador requerit, fonts d'Air Andorra van apuntar un ventall força ampli, des de pilots i hostesses a economistes, assessors fiscals i comunity managers. I és que la voluntat de la companyia és créixer més enllà de la ruta La Seu-Barcelona, establint connexions des de la capital alturgellenca fins a Madrid, Lisboa, les illes Balears, Tolosa i fins i tot Rússia.

El primer vol, però, serà cent per cent segur el que unirà l'aeroport del Prat amb l'Andorra-La Seu. Tindrà un cost de 75 euros pel passatger, sigui quina sigui la direcció. «Tan bon punt s'oficialitzi la data d'obertura de l'aeroport, obrirem el procés de reserves», van assegurar fonts de l'aerolínia. «Tenim el sistema de reserves preparat a la nostra pàgina web, només cal activar-lo», van afegir.

Des de la companyia també es va manifestar que tenen tot a punt per començar a operar i a gestionar els vols al mateix aeroport del Prat, concretament dins de la terminal 2. De fet, el seu edifici corporatiu, ja en funcionament, està molt aprop: al parc de negocis Mas Blau, a tocar de l'aeroport del Prat.

Finalment, fonts de la companyia també van assegurar que la inauguració de la nova instal·lació aeroportuària comptarà amb la presència del president de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas.

120.000 passatgers l'any / Air Andorra va néixer a finals de l'any passat com un projecte conjunt entre empresaris catalans i andorrans (amb presència dels propietaris dels grans magatzems Pyrénées). Però desacords amb el plantejament que se li volia donar a l'empresa (els andorrans no veien clara la magnitud més enllà de la ruta Barcelona-la Seu) van motivar la marxa del capital provinent d'Andorra.

Air Andorra s'ha posat com a objectiu transportar 120.000 passatgers el primer any d'activitat. Operarà amb avions turbohélice, amb capacitat per a 46 passatgers, per poder iniciar deu vols diaris –cinc en cada sentit. Els vols estan pensats per a clients amb un poder adquisitiu mitjà-alt. La companyia calcula que la inversió inicial necessària se situa entre els cinc i els sis milions d'euros.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT