PUBLICITAT

Andorra tindrà el centre de bellesa més gran d'Europa

  • L'edifici central de Júlia es renova de dalt a baix, amb un espai de 1.800 m2 dedicat al benestar
  • La firma millorarà l'accés i potenciarà el museu, així com instal·larà una façana multimèdia
CLARA GARNICA
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
L'entrada de l'edifici central de Júlia en obres, ahir Foto: TONY LARA

L'edifici central de la Perfumeria Júlia ha iniciat un procés integral de renovació, per canviar la cara tant de la seva façana com del seu interior. Les obres, que duraran al voltant d'un any (tot i que al Nadal ja es podrà veure una primera fase acabada) han de permetre disposar d'un espai de 1.200 metres quadrats a la planta zero, és a dir la que dóna accés a l'avinguda Carlemany. La firma andorrana canviarà el concepte de tot l'edifici per centrar-lo en exclusiva a la perfumeria, la salut i el benestar. Així, un cop estigui enllestit, permetrà que el país disposi del centre de bellesa més gran de tot Europa, amb 1.800 metres quadrats en total.

Tal i com van explicar ahir des de Júlia, es tractarà d'un únic espai multisectorial de perfumeria, farmàcia, parafarmàcia, perruqueria, assessorament, nutrició i zona de restauració. No hi haurà separacions físiques i tot estarà sota el paraigües de Júlia centre, és a dir, desapareix el restaurant Pica-Pica (ja ha tancat les portes) i la farmàcia Galeno (que tancarà properament).

Amb tot, però se seguirà oferint l'opció d'adquirir productes de farmàcia, així com també hi haurà un punt de restauració, amb productes de cuina freda, mantenint aquest concepte de benestar també partint de la nutrició.

L'espai serà ampli també en alçada, a diferència de l'establiment actual. Per aconseguir-ho, desapareix la planta -1 i es tira a terra una part de la primera planta, a excepció de l'espai que ara ocupa el Museu del Perfum. De fet el museu també guanyarà protagonisme en aquest nou concepte que es vol donar a l'edifici. L'entrada serà més clara que l'actual, es millora l'accés i en conjunt l'espai serà més ampli. En total, la planta 1 ocuparà 600 metres quadrats, que se sumen als 1.200 de la planta zero.

FAÇANA MULTIMÈDIA / Una altra de les particularitats destacades de la renovació de l'edifici és la façana. Canvia de dalt a baix. Des de dins, els treballadors o clients no notaran massa el canvi visual, però des de fora es convertirà en una pantalla multimèdia. Estarà formada per llums led i s'hi podran emetre fonts lluminoses així com imatges.

El nou centre Júlia tindrà dues entrades, una per accedir a la zona de perfumeria com a tal, i una per accedir a la zona de farmàcia i de parafarmàcia.

D'altra banda, i malgrat que durant les reformes s'ha optat per enretirar-lo, des de Júlia van confirmar que reserven un espai per seguir exposant el rellotge d'aigua (clepsidre) que fins ara captava l'atenció dels clients i turistes al vestíbul central de l'edifici.

75 anys de júlia / Les obres de remodelació es dividiran en dues fases. La primera, que correspon a la renovació de la façana i a una part de l'espai comercial de la planta 0, estarà enllestida aquest Nadal, de manera que es farà coincidir la seva inauguració amb els actes de celebració del 75è aniversari de la perfumeria.

Pel que fa a la segona fase, que ja permetrà tenir la superfície completa de 1.800 metres quadrats, finalitzarà l'agost del 2015.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT