PUBLICITAT

El PS pregunta per la llei del fons de reserva de la CASS

EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

El Grup parlamentari socialdemòcrata ha presentat dues preguntes al Govern, que haurà de respondre en la sessió del Consell General del 3 de juny. La primera d'elles, formulada pels consellers David Rios i Rosa Gili, és relativa al projecte de llei del fons de reserva de la CASS .

Tal i com va recordar Gili, al juny del 2013, durant el debat d'orientació política, es va aprovar una proposta de resolució presentada pel grup demòcrata, que encomanava a Govern que, abans de que finalitzés el 2013, entrés a tràmit parlamentari un Projecte de llei per regular la dotació i la constitució del fons de reserva de la CASS. Després de constatar el «retard en la presentació d'aquest text legislatiu i l'incompliment del compromís del Govern de DA davant del Consell General», Gili ha demanat explicacions sobre la tramitació legislativa.

La segona pregunta és degut a la manca de resposta a la demanda d'informació del setembre del 2013 de la consellera Mariona González, sobre els serveis d'assessorament i de relació especial a l'Administració general.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT