PUBLICITAT

La Massana amplia l'oferta estival per a joves i infants

EL PERIÒDIC
LA MASSANA

«Després de l'esforç que han fet durant el curs escolar, els nens han de passar les millors vacances en contacte amb la natura i amb propostes divertides», va assegurar ahir la consellera d'Educació, Joventut i Esports, Natàlia Cusnir, durant la presentació de les activitats organitzades per aquest estiu.

Es mantenen, com sempre, els Esports d'Estiu –amb unes cent-vint places per setmana, per a infants de 3 a 14 anys–, que proposen escalada, acampades, jocs de pistes, jocs col·lectius, etc.

Vist l'èxit de l'any passat, també continuen les setmanes temàtiques, tot i que s'amplia l'oferta. Els esports aquàtics (del 21 al 25 de juliol) és una de les noves propostes, que s'espera que tinguin una bona acollida, ja que l'estiu és una època ideal per practicar activitats a l'aigua. L'altra novetat és la setmana d'arts marcials (28 de juliol a l'1 d'agost), una activitat que fomentarà la concentració i l'equilibri dels nens, mentre s'ho passen bé provant diferents disciplines. Repeteix el teatre musical i la setmana dedicada a la bicicleta bmx.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT