PUBLICITAT

Córrer per Marc G. G.

  • L'Associació d'ajuda mútua per a pares que han perdut un fill reuneix a gairebé 500 corredors H «Em queien les llàgrimes de l'emoció», diu la mare
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Els corredors preparats per a l'inici de la cursa, ahir al Parc Central Foto: G. L. T.

Fins a 467 persones es van aplegar ahir al matí a la primera Marxa Popular organitzada per l'Associació Marc G.G. d'ajuda mútua per a pares que han perdut un fill. L'entitat va néixer gràcies a la iniciativa de Francesc Gonzàlez i Rosa Galobardes, arran de la mort del seu fill, Marc Gonzàlez Galobardes, fruit d'un accident de trànsit, el 13 de maig del 2011. Des d'aleshores, s'han organitzat diferents activitats per tal de recordar a en Marc i també per donar a conèixer l'associació, i aquest any s'ha volgut posar en marxa aquesta cursa popular. Els organitzadors han quedat força sorpresos, ja que no esperaven que el nombre d'inscrits arribés als 200 i, finalment, aquesta xifra s'ha més que superat, va informar l'ANA.

La presidenta de la Fundació Marc G.G., i mare d'en Marc, Rosa Galobardes, es va mostrar emocionada en veure la gran resposta que va tenir la cursa, una sensació que compartia el vicepresident de l'entitat i pare del jove, Francesc Gonzàlez. «Fins ara he aguantat molt bé, però fa una estona estava allà que em queien les llàgrimes d'emoció», va comentar la mare poc després de l'inici de la cursa.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT