PUBLICITAT

Naturlàndia amplia el seu parc després de rescatar cérvols i daines

  • Provenen d'una granja de Lleida i estaven abandonats
EL PERIÒDIC
SANT JULIÀ DE LÒRIA

Periodic
Animals al parc de Naturlàndia Foto: ÀLEX LARA

el parc d'animals de Naturlàndia disposa des de fa pocs dies de nous exemplars de cérvols i daines. Tots ells provenen d'una antiga granja-escola de Bellvís, a Lleida, que havien quedat en abandó en un nucli zoològic després del tancament de l'equipament. Es tracta d'animals de caça major «que estaven en unes condicions força dolentes, i nosaltres els hem recuperat», va explicar la cònsol laurediana, Montserrat Gil. A banda dels exemplars que s'han incorporat a les instal·lacions de Naturlàndia, també hi ha animals, com ara avestruços, porcs vietnamites, mapatges o un porc espí que han estat donats a altres parcs, un d'ells de la Vall d'Aran i un altre, fins i tot, d'Alemanya.

Naturlàndia s'ha quedat amb els animals de caça major, els cérvols i les daines. Un grup de cuidadors del parc «van baixar fa uns quinze dies prop de Lleida a fer la captura». Aquest procés «va anar molt bé i ens van felicitar fins i tot els membres de la federació protectora d'aquests animals, perquè estaven en una situació molt dolenta». Ara, va afegir Gil, «ja estan en el nou hàbitat i estan molt contents». Per tal de fer aquesta captura, els cuidadors del parc van comptar amb l'ajuda de veterinaris de la Generalitat i de la fundació FAADA de defensa dels animals. Una col·laboració que uns mesos enrere ja va avançar aquest rotatiu.

Des del Comú lauredià s'han mostrat satisfets, ja que «un cop més algú de fora creu en el parc d'animals de Naturlàndia», va informar l'ANA.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT